Trucar a Sushifresh
© 2017 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
tataki sushifresh
Boko
Ara, ¡enviaments gratuïts!
Fes la teva comanda
Celebrem el nostre 5è aniversari
Boko
* A partir de 20€
blog
(Espanyol) Receta sushi: Chirashi de atún y salmón
10/08/2017
Hoy os presentamos el Chirashi de atún y salmón. También conocido como “sushi esparcido”, el chirashizushi es un tipo de sushi que consiste en lonchas de pescado servidas sobre un lecho de arroz, en un recipiente como un cuenco. Mira el vídeo para ver como lo hacemos: Para prepararlo necesitaréis dos lomos de pescado fresco, uno de atún y otro de salmón, y un bol de arroz para sushi (aderezado con awasezu, una mezcla de vinagre de arroz, sal y azúcar). Como siempre, nosotros utilizamos la variedad de arroz Japónica, de grano corto. Por último, necesitaréis un cuenco con cebollino […] [...]
Estem al carrer Europa, número 24 (08028) de Barcelona
Esperem que ens visiteu!
Filosofia
Menjar japonès fet al moment amb productes de primera qualitat, per portar o a domicili.
Professionals
El nostre equip de cuina elabora tota la nostra carta de sushi seguint un delicat ritual gastronòmic.
Productes
Els nostres productes s'elaboren amb aliments saludables, locals, frescs i de temporada per garantir la màxima qualitat.
Medi ambient
Només treballem amb proveïdors que garanteixen la traçabilitat, l'edat de captura i no generen impacte en el fons marí.