Call to Sushifresh
© 2017 Sushifresh.
Developed by Linkin.

My cart
Order Now

Save on delivery costs!
Order Now
Modify
tuna special uramaki
Boko
We introduce you to Boko
The best of Thai cuisine.
Visit boko.es and place your order!
Boko
video
We'll show you how we make sushi at Sushifresh!
Want to know how? Click play to find out!
Share it!
blog
(Spanish) Receta sushi: Chirashi de atún y salmón
10/08/2017
Hoy os presentamos el Chirashi de atún y salmón. También conocido como “sushi esparcido”, el chirashizushi es un tipo de sushi que consiste en lonchas de pescado servidas sobre un lecho de arroz, en un recipiente como un cuenco. Mira el vídeo para ver como lo hacemos: Para prepararlo necesitaréis dos lomos de pescado fresco, uno de atún y otro de salmón, y un bol de arroz para sushi (aderezado con awasezu, una mezcla de vinagre de arroz, sal y azúcar). Como siempre, nosotros utilizamos la variedad de arroz Japónica, de grano corto. Por último, necesitaréis un cuenco con cebollino […] [...]
c/ Europa, 24 (08028) Barcelona
We hope you visit us!
Philosophy
Fresh Food: Japanese cuisine freshly prepared using top-quality produce for takeaway or home delive
Professionals
Our team of chefs prepares our entire sushi menu by following a precise gastronomic ritual.
Products
Our products are prepared using healthy, local, fresh and seasonal produce to guarantee the very best quality.
Environment
We only work with suppliers that can guarantee traceability and catch-at-age data and don't have a negative impact on the seabed.