hola@freshperts.es
© 2024 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
 • A particulars i a empreses que vulguin gaudir del menjar japonès d’alta qualitat allà on vulguin. Dinars o sopars o amb amics, menjars familiars, sopars romàntics o senzillament una reunió amb amics per a veure un partit de futbol. També oferim serveis específics per a empreses o altres tipus d’events.

 • Pots fer-la a través de la nostra pàgina web,  per telèfon trucant al nostre número d’atenció al client o directament a les nostres botigues. També pots fer-la per a que sigui lliurada el més aviat possible (després d'aproximadament 45 minuts rebràs la teva comanda) o bé pots encarregar-la amb antelació per a que la tinguis un dia i a una hora en concret.

 • No hi ha comanda minima.

 • Els costos d'enviament són de 1,90€ a tota el area de repartiment.

  Els costos d'enviament també es mostren a la cistella en finalitzar la comanda.

   

 • Sushifresh prepara les comandes al moment, exactament igual que en un restaurant. És per aquest motiu que el nostre termini de lliurament és de 45-60 minuts, ja que necessitem preparar-la i lliurar-la al nostre missatger per a que la porti allà on vulguis.

  En dies d'alta demanda o amb condicions meterol`giques adverses el temps estimat de lluirament port augmentar 15 minuts aproximadament.  

   

 • Recorda que els codis descompte només es poden fer servir a www.sushifresh.es i si estàs registrat.

  Una vegada arribis a la pàgina de pagament trobaràs un apartat per introduir el teu codi. Automàticament s'actualitzarà la teva comanda amb el descompte. 

 • Per als clients no registrats, la única forma de pagament és amb targeta a través de la web www.sushifresh.es en el moment de fer la comanda.

  Per als clients registrats existeixen diverses formes de pagament

  • Amb targeta a través de la web www.sushifresh.es en el moment de fer la comanda o també en el mateix domicili del lliurament.

  • Tarjetes Ticket Restaurant, Sodhexo Pass o Cheque Gourmet.

 • 7 dies a la setmana i les 24 hores del dia per a comandes via web, sempre que el lliurament de la comanda es faci dins de l’horari establert.

  L’horari de recepció de comandes es de Dilluns a Diumenge de 12:30h a 16:00h i de 19:00h a 23:30h.

  Si vols rebre la teva comanda fora d’aquest horari, avisan’s amb antelació i te la hi portarem!

 • Pots contactar a través del nostre telèfon d’atenció al client - 93 205 65 78 - o a través de la direcció del nostre correu electronic hola@sushifresh.es

Sushifresh ja te APP!

Descarrega l'APP i gaudeix de 3€ gratis a la teva primera comanda.

Deixa'ns el teu email per poder reconèixer el teu compte, baixa't l'APP i entra amb aquest mateix email. Rebràs 3€ de descompte directe per a la teva propera comanda, sense fer res, es descomptaran del total.
Freshperts App