Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
comprar menjar japones
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

A domicili i per emportar

Per comprar sushi a Barcelona confia en la nostra experiència i amor per el detall. Portem el teu sushi a casa a Barcelona, amb la màxima qualitat, t'oferim la possibilitat de beneficiar-te dels bons preus del nostre “take away” i, així mateix, posem a la teva disposició els nostres serveis de catering i shoowcooking (preparació de sushi en viu). De la mateixa manera que un jardí zen es rastella de manera metòdica, cuidada i harmònica, nosaltres a Sushifresh traslladem la mateixa filosofia de minuciositat a l'elaboració dels nostres productes. Oferim plats de sushi suggeridors i originals com el nostre sashimi de peix blanc, tonyina o salmó, el nigiri d'alvocat, gunkan amb ous de salmó o el temaki vegetal.

Veure la carta
comprar sushi sushifresh

Fresh Food

Comprar sushi a Barcelona a Sushifresh combina els avantatges de la immediatesa i bons preus del menjar ràpid amb els avantatges per a la salut i sabor incomparable de la gastronomia japonesa. Per això ens agrada definir-nos com un “fresh food”. Et portem el nostre sushi a casa a Barcelona perquè gaudeixis d'un veritable banquet per als sentits.

Si vols saber com comprar sushi a Barcelona amb Sushifresh només has de navegar per la nostra web o fer-nos una trucada al 93 205 65 78.

Comença la teva comanda!

salmó per a sushi

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok