Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi delivery
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Delivery, take away y catering

El millor sushi a Barcelona és el que prepara l'equip de sushiman que treballa a Sushifresh, el restaurant de menjar japonès per excel·lència. Cadascuna de les creacions ha estat preparada de manera artesanal amb els millors ingredients del mercat. Pel que si desitja comprar sushi a Barcelona, Sushifresh és la teva opció de qualitat. Tu tries el que vols menjar i el nostre servei de repartiment t´ho farà arribar. Som un exemple que és possible compatibilitzar la rapidesa amb menjar bé i sa.

Veure la carta

Qualitat al millor preu

A Sushifresh tenim sushi per emportar a Barcelona a un preu molt econòmic. Es tracta d'un dels productes més demandats per la qualitat del nostre sushi a Barcelona. No només treballem amb els aliments més frescos, sinó que també cuidem fins al més mínim detall i ens adaptem en tot moment a les necessitats dels nostres clients.

Demana sushi a Barcelona cridant al telèfon 93 205 65 78 o directament en la nostra carta i atendrem la seva comanda.

Comença la teva comanda!

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok