Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi delivery
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

A domicili

En el sector del delivery sushi a Barcelona, Sushifresh aposta per combinar la rapidesa en el servei amb la qualitat en els productes i l'elaboració detallada dels plats. De la mateixa manera que el tradicional arranjament floral japonès (ikebana) o l'art del origami (papiroflexia) són disciplines que mostren la passió que al país senten per la dedicació cap al detall, la seva gastronomia no podia ser diferent. A Sushifresh preparem tots els nostres plats amb aquest mateix respecte i la màxima cura, perquè el client experimenti amb els sabors, textures i contrastos dels productes una veritable experiència sensorial.

Veure la carta
Motos sushifresh façana

Sushi delivery

En el nostre delivery sushi a Barcelona sabem que en la varietat està el gust. Al catàleg del nostre japonès a domicili a Barcelona trobaràs safates preparades (ideals per compartir i provar de tot una mica) des de 18 euros i amb opcions per als vegetarians, entrants i, per descomptat, diferents opcions de makis, sashimi, temaki o uramaki perquè tu mateix facis les teves combinacions. Comprar sushi a Barcelona amb nosaltres t'ofereix la possibilitat de gaudir d'una veritable experiència sensorial a preus molt econòmics.

Comença la teva comanda!

sushimans tenda sushifresh

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok