Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi a casa
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Delivery, take away i catering

Sushifresh som una empresa que es caracteritza per enviar sushi a casa a Barcelona. Gràcies al nostre excel·lent servei de lliurament a domicili podrà gaudir de les més saboroses delícies orientals: sashimi de tonyina, temaki de salmó spicy, roll de tempura de llagostí… També tenim sushi per portar a Barcelona. Per preparar cadascun dels plats que componen la nostra variada carta del restaurant comptem amb l'experiència del nostre equip de sushiman, els encarregats de realitzar cadascuna de les creacions amb ingredients cent per cent naturals i frescs.

Veure la carta

Sushi allà on vulguis

Som un restaurant japonès a domicili i enviem sushi a casa a Barcelona, on vulgui i com vulgui. El nostre èxit radica en la senzillesa i en l'esforç per treure endavant un projecte tan innovador com és Sushifresh, que compleix amb les exigents normes de qualitat i higiene.

D'enviar sushi a casa a Barcelona ens encarreguem nosaltres. Realitzi la seva comanda al més aviat possible a partir de la nostra carta de plats.

Comença la teva comanda!

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok