hola@freshperts.es
© 2024 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi a casa

Delivery, take away i catering

Sushifresh som una empresa que es caracteritza per enviar sushi a casa a Barcelona. Gràcies al nostre excel·lent servei de lliurament a domicili podrà gaudir de les més saboroses delícies orientals: sashimi de tonyina, temaki de salmó spicy, roll de tempura de llagostí… També tenim sushi per portar a Barcelona. Per preparar cadascun dels plats que componen la nostra variada carta del restaurant comptem amb l'experiència del nostre equip de sushiman, els encarregats de realitzar cadascuna de les creacions amb ingredients cent per cent naturals i frescs.

Veure la carta

Sushi allà on vulguis

Som un restaurant japonès a domicili i enviem sushi a casa a Barcelona, on vulgui i com vulgui. El nostre èxit radica en la senzillesa i en l'esforç per treure endavant un projecte tan innovador com és Sushifresh, que compleix amb les exigents normes de qualitat i higiene.

D'enviar sushi a casa a Barcelona ens encarreguem nosaltres. Realitzi la seva comanda al més aviat possible a partir de la nostra carta de plats.

Comença la teva comanda!

Sushifresh ja te APP!

Descarrega l'APP i gaudeix de 3€ gratis a la teva primera comanda.

Deixa'ns el teu email per poder reconèixer el teu compte, baixa't l'APP i entra amb aquest mateix email. Rebràs 3€ de descompte directe per a la teva propera comanda, sense fer res, es descomptaran del total.
Freshperts App