Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
Sushi Hospitalet
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Hospitalet del Llobregat

Gaudeixi del millor sushi a domicili a Hospitalet amb Sushifresh. Som una empresa que es dedica a l'elaboració de cuina japonesa de la més alta qualitat a Barcelona. Com en qualsevol altre treball, en l'esforç i en la constància radica el nostre èxit. Ens caracteritzem per emprar en cadascun dels nostres plats productes frescos, de primera qualitat, que destaquen pel seu sabor suau i original. També repartim sushi a domicili a Sant Just

Veure la carta

Escull el teu sushi

El millor sushi a domicili a Hospitalet és el que li oferim a Sushifresh. No hi ha menús tancats, ets tu qui decideix entre tots els plats que componen nostra variada carta de restaurant japonès a domicili a Barcelona. De manera còmoda, senzilla i a un preu molt econòmic podrà degustar el nostre sushi a domicili a Hospitalet.

Li agradaria provar el nostre sushi a domicili a Hospitalet? En tal cas, només ha de trucar-nos per telèfon al 93 205 65 78 i una persona de confiança li prendrà la comanda.

Comença la teva comanda!

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok