hola@freshperts.es
© 2021 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi esplugues

Esplugues del Llobregat

El millor sushi a domicili a Esplugues és el que servim a Sushifresh. Som un restaurant de cuina típica japonesa que es caracteritza per preparar els productes al moment. El nostre sushi a domicili a Sant Just s'elabora una vegada que el client realitza la comanda. Utilitzem en tot moment peix i ingredients cent per cent frescs que compleixen amb les exigències de qualitat i higiene, garantint d'aquesta manera el valor nutritiu i el millor aspecte dels nostres aliments. Aprengui a menjar amb palillos el roll de tempura de llagostí o el temaki de salmó spicy.

Veure la carta

A domicili

A més de repartir sushi a domicili a Esplugues, també ens dediquem a l'elaboració de les més delicioses postres on la fruita i la xocolata juguen un paper fonamental. Com a restaurant japonès a domicili que som, comptem amb un excel·lent servei de repartiment que s'encarregarà de fer arribar la comanda al seu domicili en el menor temps possible. Demani'ns sushi a domicili a Esplugues trucant al telèfon 93 205 65 78.

Ja està disponible la nostra App!

Combina les nostres cuines en una sola comanda.

Descarréga-la i utilitza el codi NEWAPP per obtenir un 10% de descompte a les teves dues próximes comandes de dilluns a dijous.
Freshperts App