Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi esplugues
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Esplugues del Llobregat

El millor sushi a domicili a Esplugues és el que servim a Sushifresh. Som un restaurant de cuina típica japonesa que es caracteritza per preparar els productes al moment. El nostre sushi a domicili a Sant Just s'elabora una vegada que el client realitza la comanda. Utilitzem en tot moment peix i ingredients cent per cent frescs que compleixen amb les exigències de qualitat i higiene, garantint d'aquesta manera el valor nutritiu i el millor aspecte dels nostres aliments. Aprengui a menjar amb palillos el roll de tempura de llagostí o el temaki de salmó spicy.

Veure la carta

A domicili

A més de repartir sushi a domicili a Esplugues, també ens dediquem a l'elaboració de les més delicioses postres on la fruita i la xocolata juguen un paper fonamental. Com a restaurant japonès a domicili que som, comptem amb un excel·lent servei de repartiment que s'encarregarà de fer arribar la comanda al seu domicili en el menor temps possible. Demani'ns sushi a domicili a Esplugues trucant al telèfon 93 205 65 78.

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok