Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi a domicili a barcelona
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Delivery

El millor sushi a domicili de Barcelona el pots gaudir en el nostre establiment. Som un delivery sushi de Barcelona que aposta per combinar els avantatges d'immediatesa i comoditat dels establiments de menjar ràpid amb la qualitat, salut i frescor del menjar japonès. Al nostre restaurant podràs provar la més àmplia varietat de sushi a Barcelona, plats deliciosos, suggeridors que combinen magistralment sabors i textures.

Veure la carta
motos sushifresh delivery

La millor qualitat

Els nostres makis, sashimis o nigiris són, a més, molt saludables i hipocalóricos. Apostem per emprar en l'elaboració dels nostres plats sempre productes frescos i de temporada perquè, així, l'experiència del client no perdi gens d'intensitat. A Sushifresh no només pots gaudir amb el millor sushi a domicili a Barcelona sinó que, a més, també pots posar-te en contacte amb nosaltres per contractar els nostres serveis de catering o Showcooking (preparació de sushi en directe). També preparem sushi per emportar a Barcelona als preus més assequibles.

Si vols degustar el millor sushi a domicili de Barcelona, fer una comanda o sol·licitar-nos més informació contacta'ns en el nostre formulari o cridar-nos al telèfon 93 205 65 78.

Comença la teva comanda!

salmon delivery

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok