hola@freshperts.es
© 2024 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar

Sushifresh arriba a Terrassa

El millor sushi a domicili aterra a Terrasa per fer-te gaudir de la cuina japonesa tradicional a traves d'una experiència gastronòmica única. El nostre ritual gastronòmic segueix una metodologia tradicional inspirada en els antics mestres, els quals preparen el teu sushi al moment perquè sempre rebis la teva comanda acabada de fer. Tenint en compte aquestes premisses ens considerem un restaurant japonès a domicili de qualitat que posa al servei el coneixement dels nostres sushimen i dels millors ingredients perquè provis l'autèntic sabor nipó y qualsevol de les teves peçes preferides: maki de salmó, nigiri d'anguila, un roll de tonyina, gunkan d'ikura... Preparats perquè totes les cases de Terrassa descobreixin una nova manera de gaudir de sushi a domicili o per emportar?

Veure la carta

El millor sushi a domicili

Treballem constantment perquè el nostre sushi a domicili o per emportar sigui una experiència excel·lent en tots els processos: durant l'elaboració del sushi, on la nostra eina és el know how dels nostres sushimen, durant el repartiment, procés que gestionem nosaltres mateixos i efectuem en el menor temps possible a un preu just, com al lliurament, on ens encarreguem que rebis el teu sushi preferit amb tots els elements que necessites per completar l'experiència. Cuidem de cada detall perquè la qualitat del nostre sushi traspassi les fronteres de les nostres cuines i gaudeixis des de la calor de casa teva a Terrassa de l'experiència d'estar en un restaurant japonès de qualitat.

Qualitat en tot el procés

Si ens hem de definir dins una categoria gastronòmica ens definim com a autèntica fresh food. Treballem sempre al moment i a demanda perquè gaudiu de l'experiència d'un restaurant japonès tradicional sense sortir de casa. Buscant l'excel·lència del nostre servei de Terrassa triem els millors ingredients cada matí perquè els gaudeixis sempre frescos amb el teu sushi preferit: gaudeix de fruita i verdura de temporada, així com de la millor qualitat en un peix que sempre segueix les normatives europees de congelat i pesca.

El toc final de la nostra experiència a domicili és a través d'un packaging sense plàstic desenvolupat pel nostre propi equip de sushimen que han tingut en compte la mida de les peces de sushi i ha creat diferents caixes, on les peces de sushi encaixen i converteixen la entrega a domicili o per emportar en 100% segura. No esperis més i gaudeix ara mateix a través de la nostra web o la nostra aplicació (Freshperts) del teu nou sushi a domicili preferit.
 

Sushifresh ja te APP!

Descarrega l'APP i gaudeix de 3€ gratis a la teva primera comanda.

Deixa'ns el teu email per poder reconèixer el teu compte, baixa't l'APP i entra amb aquest mateix email. Rebràs 3€ de descompte directe per a la teva propera comanda, sense fer res, es descomptaran del total.
Freshperts App