Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
Sushi Sant Just
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Sant Just d´Esvern

Sushi a domicili a Sant Just és el que més demanden els clients de Sushifresh, els qui valoren la rapidesa del servei que els oferim així com el nostre tracte proper i cent per cent personalitzat. Comptem amb una variada carta d'especialitats japoneses amb l'avantatge de poder escollir la seva comanda quan i com vulgui, no hi ha menús tancats. Prova la nostra safata de tonyina i salmó o el nostre roll de tempura de llagostí. Tot aquell que prova el nostre sushi a domicili a Hospitalet acaba repetint. Fem servir productes molt frescos de primera qualitat amb l'objectiu de proporcionar als nostres clients el millor sabor, el més suau i original.

Veure la carta
Motos sushi sant just

Sushi a domicili

Per menjar o sopar, truca a Sushifresh i demana sushi a domicili a Sant Just. També repartim sushi a domicili a Esplugues al millor preu. Menjar bé i sa és possible amb Sushifresh. Prova el millor sushi a domicili a Sant Just trucant-nos al telèfon 93 205 65 78.

Fes la teva comanda!

sushi salmon sant just

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok