hola@freshperts.es
© 2024 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
Sushi Sant Just

Sant Just d´Esvern

Sushi a domicili a Sant Just és el que més demanden els clients de Sushifresh, els qui valoren la rapidesa del servei que els oferim així com el nostre tracte proper i cent per cent personalitzat. Comptem amb una variada carta d'especialitats japoneses amb l'avantatge de poder escollir la seva comanda quan i com vulgui, no hi ha menús tancats. Prova la nostra safata de tonyina i salmó o el nostre roll de tempura de llagostí. Tot aquell que prova el nostre sushi a domicili a Hospitalet acaba repetint. Fem servir productes molt frescos de primera qualitat amb l'objectiu de proporcionar als nostres clients el millor sabor, el més suau i original.

Veure la carta
Motos sushi sant just

Sushi a domicili

Per menjar o sopar, truca a Sushifresh i demana sushi a domicili a Sant Just. També repartim sushi a domicili a Esplugues al millor preu. Menjar bé i sa és possible amb Sushifresh. Prova el millor sushi a domicili a Sant Just trucant-nos al telèfon 93 205 65 78.

Fes la teva comanda!

sushi salmon sant just

Sushifresh ja te APP!

Descarrega l'APP i gaudeix de 3€ gratis a la teva primera comanda.

Deixa'ns el teu email per poder reconèixer el teu compte, baixa't l'APP i entra amb aquest mateix email. Rebràs 3€ de descompte directe per a la teva propera comanda, sense fer res, es descomptaran del total.
Freshperts App