Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
sushi per emportar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Take away

Cada vegada són més els de el menjar japonès que prefereixen gaudir del sabor suau i original de les delícies orientals a les seves cases, per aquest motiu, a Sushifresh tenim sushi per emportar a Barcelona. Ens caracteritzem per emprar per a l'elaboració de cadascun dels plats ingredients totalment frescos. Tallem i congelem el peix en el moment que ho adquirim, garantint així la millor qualitat i un aspecte saludable del mateix. El millor sushi a Barcelona és el que et servirem a Sushifresh. La confiança que han dipositat en nosaltres els nostres clients és nostra millor carta de presentació.

Veure la carta
Sushi per emportar motos

Sushi per emportar

Tenim sushi per emportar a Barcelona al millor preu i comptem també amb un excel·lent servei de repartiment a domicili que s'encarrega de fer portar el sushi a la seva casa a Barcelona amb la rapidesa que ens caracteritza.

Et ve de gust sushi? A Sushifresh tenim sushi per emportar a Barcelona. Truca per telèfon al 93 205 65 78 o realitza la comanda online.

Comença la teva comanda!

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok