hola@freshperts.es
© 2021 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
Maki variat

Per emportar

Cada vegada són mes els amants del menjar japonès que prefereixen gaudir del sabor del sushi acabat de fer a les seves cases, és per això que decidim crear el nostre servei de sushi per emportar a Barcelona. Ens caracteritzem per emprar per a l'elaboració de cadascun dels plats ingredients totalment frescos. Tallem i congelem el peix al moment que ho adquirim, complint amb la normativa del Ministeri de Sanitat i Consum per garantir la màxima qualitat.

Veure la carta

Emporta-t'ho acabat de fer

Si et ve de gust menjar japonès per emportar, de qualitat i amb preus raonables, Sushifresh és la millor opció perquè preparem el sushi al moment. A més pots construir la teva comanda escollint els plats japonesos que vulguis, sense menús tancats. Totes les teves comandes de sushi per emportar se serveixen amb bastonets, soia, wasabi i gingebre. El millor sushi a Barcelona acabat de fer i amb la millor qualitat per portar-t'ho a casa sempre que vulguis

Et ve de gust sushi? A Sushifresh et preparem el sushi perquè t'ho portis a casa o a qualsevol punt de Barcelona. Truca per telèfon al 93 205 65 78 o realitza la comanda online.

Sushifresh bossa

Vols saber més?

Ronda General Mitre, 169, 08022 - Barcelona
​Carrer d'Europa, 24, 08028 - Barcelona
Carrer del Degà Bahí, 55, 08026 - Barcelona

T. 932 056 578
hola@freshperts.es

Dilluns a Diumenge:
12:30 a 16:00 i 19:00 a 23:30

Ja està disponible la nostra App!

Combina les nostres cuines en una sola comanda.

Descarréga-la i utilitza el codi NEWAPP per obtenir un 10% de descompte a les teves dues próximes comandes de dilluns a dijous.
Freshperts App