Trucar a Sushifresh
© 2019 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Promo! Demana i et regalarem dos tes Umaicha.
La teva comanda compleix amb les condicions! Afegirem els dos tes Umaicha gratis a la teva comanda. Gaudeix-los!
Modificar
Maki variat

Per emportar

Cada vegada són mes els amants del menjar japonès que prefereixen gaudir del sabor del sushi acabat de fer a les seves cases, és per això que decidim crear el nostre servei de sushi per emportar a Barcelona. Ens caracteritzem per emprar per a l'elaboració de cadascun dels plats ingredients totalment frescos. Tallem i congelem el peix al moment que ho adquirim, complint amb la normativa del Ministeri de Sanitat i Consum per garantir la màxima qualitat.

Veure la carta

Emporta-t'ho acabat de fer

Si et ve de gust menjar japonès per emportar, de qualitat i amb preus raonables, Sushifresh és la millor opció perquè preparem el sushi al moment. A més pots construir la teva comanda escollint els plats japonesos que vulguis, sense menús tancats. Totes les teves comandes de sushi per emportar se serveixen amb bastonets, soia, wasabi i gingebre. El millor sushi a Barcelona acabat de fer i amb la millor qualitat per portar-t'ho a casa sempre que vulguis

Et ve de gust sushi? A Sushifresh et preparem el sushi perquè t'ho portis a casa o a qualsevol punt de Barcelona. Truca per telèfon al 93 205 65 78 o realitza la comanda online.

Sushifresh bossa

Vols saber més?

Vía Augusta 65, 08006 - Barcelona
Europa 24, 08028 - Barcelona

T. 932 056 578
info@sushifresh.es

Dilluns a Diumenge:
12:30 a 16:00 i 19:00 a 23:30