Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
Maki variat
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Per emportar

Cada vegada són mes els amants del menjar japonès que prefereixen gaudir del sabor del sushi acabat de fer a les seves cases, és per això que decidim crear el nostre servei de sushi per emportar a Barcelona. Ens caracteritzem per emprar per a l'elaboració de cadascun dels plats ingredients totalment frescos. Tallem i congelem el peix al moment que ho adquirim, complint amb la normativa del Ministeri de Sanitat i Consum per garantir la màxima qualitat.

Veure la carta

Emporta-t'ho acabat de fer

Si et ve de gust menjar japonès per emportar, de qualitat i amb preus raonables, Sushifresh és la millor opció perquè preparem el sushi al moment. A més pots construir la teva comanda escollint els plats japonesos que vulguis, sense menús tancats. Totes les teves comandes de sushi per emportar se serveixen amb bastonets, soia, wasabi i gingebre. El millor sushi a Barcelona acabat de fer i amb la millor qualitat per portar-t'ho a casa sempre que vulguis

Et ve de gust sushi? A Sushifresh et preparem el sushi perquè t'ho portis a casa o a qualsevol punt de Barcelona. Truca per telèfon al 93 205 65 78 o realitza la comanda online.

Sushifresh bossa

Vols saber més?

Vía Augusta 65, 08006 - Barcelona
Europa 24, 08028 - Barcelona

T. 932 056 578
info@sushifresh.es

Dilluns a Diumenge:
12:30 a 16:00 i 19:00 a 23:30

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok