Trucar a Sushifresh
© 2020 Sushifresh.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
Modificar
Nigiri sushifresh
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

A domicili

Si et ve de gust gaudir de l'exquisita i saludable cuina japonesa a casa, t'oferim la millor i més alta qualitat de sushi a domicili a Barcelona. A Sushifresh et proposem una variada carta de restaurant japonès a domicili amb l'avantatge de poder escollir la teva comanda com vulguis, sense menús tancats. A Sushifresh elaborem tot el menjar a domicili al moment i baixa comanda, garantint la frescor de totes les nostres peces de sushi. A més, fem compatible la millor i més alta qualitat amb uns preus assequibles i un servei ràpid. I no ens oblidem dels complements: tot el nostre sushi a domicili inclou bastonets, soja, wasabi i gingebre.

Veure la carta

Delivery japonés Barcelona

En el sector del delivery a Barcelona, Sushifresh aposta per combinar la rapidesa en el servei amb la qualitat en els productes i l'elaboració detalladament dels plats.
Sushifresh és una mica més que un japonès a domicili, ens agrada definir-nos com un “fresh food”, doncs creiem que apostar pel menjar ràpid no ha d'estar renyit amb la màxima qualitat, tant en les matèries primeres empleades com en la seva elaboració. Per provar el millor menjar japonès et donem, a més, l'opció de dissenyar les teves comandes al teu gust. Nosaltres ens encarreguem de preparar-ho i enviar-nos allí on ens indiquis.

Motos sushifresh

Sushi a casa o a on vulguis

Sushifresh és una empresa que es caracteritza per enviar sushi a casa a Barcelona, però també ho fem a altres poblacions, podràs gaudir de l'experiència Sushifresh demanant el nostre sushi a Hospitalet, de manera còmoda, senzilla i a un preu just, també podràs degustar el nostre sushi a Esplugues o a Sant Just Desvern.

Viu l'experiència de menjar com en un restaurant japonès però a casa, el millor menjar japonès feta al moment per a tu!

Sushifresh pack

Necesites mes informació?

Vía Augusta 65, 08006 - Barcelona
Europa 24, 08028 - Barcelona

T. 932 056 578
info@sushifresh.es

Dilluns a Diumenge:
12:30 a 16:00 i 19:00 a 23:30

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok